Geluid

Geluid voor tijdens de ceremonie. De ambtenaar en het bruidspaar kunnen ervoor kiezen om een geluidsinstallatie en een microfoon te gebruiken tijdens de ceremonie. In sommige gevallen is het mogelijk dat de ambtenaar minder goed verstaanbaar is. Denk aan locaties met veel wind, zoals bijvoorbeeld op het strand. Hierbij is het gebruik van een geluidsinstallatie een uitkomst!

Naast de locatie is ook het bereik belangrijk. Bij grote groepen raden we een geluidsinstallatie aan om niemand wat te laten missen van jullie bijzondere ceremonie. Naast het verstaanbaar maken van de ambtenaar en andere sprekers is het een bijkomend voordeel dat er via de geluidsinstallatie muziek ten gehore kan worden gebracht. Dit is vaak een waardevolle en belangrijke toevoeging tijdens de ceremonie.

Het is niet mogelijk de geluidsinstallatie en microfoons los bij ons te huren. Heb je gekozen voor een van onze pakketten dan is het mogelijk om deze als optie bij te boeken. De geluidsinstallatie kan worden geleverd met een draadloze microfoon en is door de bijgeleverde kabel makkelijk aan te sluiten op jullie telefoon of laptop.

Prijs op aanvraag.

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses