Candy Table

Er wordt door bruidsparen steeds vaker gekozen voor een candy table. Een tafel vol verschillend snoepgoed gepresenteerd in mooie vazen, vintage potten en schalen. De tafel kan naar wens worden aangekleed. Staat er tijdens de bruiloft een kleur of thema centraal dan is het mogelijk om deze ook in de candy table te verwerken.

In overleg met het bruidspaar wordt de inhoud van de tafel samengesteld. Zo kan er rekening worden gehouden met het thema of de kleur van de bruiloft. We horen ook graag welke voorkeur het bruidspaar heeft qua smaak. Gaan jullie voor zoet, zuur of zout? De mogelijkheden zijn groot!

Via een bord kunnen we de openingstijden van de candy table aangeven zodat er niet eerder dan gewenst gesnoept wordt van alle lekkernijen. Daarnaast kunnen alle gasten vooraf een blik werpen op deze overheerlijke tafel, een lust voor het oog.

Als het buffet is geopend dan kunnen de gasten zelf hun zakje vullen met de overheerlijke zoetigheden. Er kan worden gekozen om een leuk gepersonaliseerd kaartje bij het snoepzakje te leveren, zodat de gasten beschikken over een snoepzakje in de stijl van jullie bruiloft.

Willen jullie iets anders dan een dessert na het diner? Zijn jullie op zoek naar een lekkere attentie tijdens jullie receptie of vinden jullie het leuk om jullie gasten aan het einde van de bruiloft iets lekkers mee te geven? Dan is een candy table een heerlijke toevoeging op jullie bruiloft!

Zijn jullie geïnteresseerd laat het ons weten!

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses