Taart & Sweet Table

Een ontzettend leuke trend die je steeds meer ziet op bruiloften; de sweet table. Een sweet table is een groot buffet aan zoete lekkernijen.

Het leuke aan een sweet table is dat je het thema of de kleur van jullie bruiloft door kan zetten in de styling, en dat het daardoor een mooi maar vooral lekker geheel wordt. Naast dat de tafel eruit ziet om van te smullen, ziet hij er ook uitnodigend en gezellig uit.

Mocht je graag een bruidstaart willen en alle mooie rituelen eromheen, dan betekent het niet dat je de sweet table moet skippen. Het kan namelijk mooi in combinatie met elkaar. Zo kan jullie bruidstaart het middelpunt zijn van de sweet table, met daarnaast verschillende kleine lekkernijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleinere taartjes en chique patisserie. Maar ook verschillende gekleurde macarons, mooi gedecoreerde cupcakes en cakepops.

Vaak wordt de styling vergeten rondom de bruidstaart of de sweet table. Jammer, want alles is tot in de puntjes geregeld en gestyld behalve dit mooie en traditionele moment. Over een stijlvolle en smaakvolle sweet table wordt door de gasten nog lang nagesproken.

Vinden jullie het leuk om de presentatie van de bruidstaart of sweettable mee te nemen in de styling van de dag? Wij denken graag met jullie mee!

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses